Varustelu

Piha

Tilava piha, jossa nurmikkoa sekä luonnon kasvillisuutta. Lepotuolit ja pöytä. Katetulla kuistilla kalusteet, hiiligrilli sekä pihapelejä. Laituri ja soutuvene sekä pelastusliivit. Jyrkkä ranta, jossa kivipohja. 

Nukkuminen

Alhaalla kahden hengen makuuhuone, erillissängyt. Parvella neljä erillissänkyä. Peitot ja tyynyt sekä suojalakanat ja tyynyliinat. Omat liinavaatteet tai liinavaatevuokra 10€/setti.

Keittiö

Astiasto kuudelle, ruuanlaittovälineet ja astiat. Sähköliesi, mikro, leivänpaahdin, kahvinkeitin, vedenkeitin, sähkövatkain, jääkaappi (ei pakastinta), käsin tiskaus. Perusmausteet, leivinpaperit yms. perustarvikkeita. Neljän hengen ruokapöytä.

Oleskelu

Kahden hengen levitettävä sohva sekä nojatuoli. Tupakeittiössä varaava takka, polttopuut kuuluvat vuokraan. Bluetooth -kaiutin radiolla, kirjoja, lehtiä ja pelejä. Huomioithan, että mökissä ei ole tv.tä tai internet -yhteyttä. Alueella toimii 4G -verkko.

Mukavuudet

Sähköt, vesijohto (kylmä ja lämmin vesi), sähkölämmitys sekä varaava takka.

Suihku, sähkösauna, kuivikekäymälä sisällä.

Lapsille

Syöttötuoli ja potta, pelejä, tarvittaessa matkasänky

Muuta

Tuuletusikkunat hyttysverkoilla, ötökkäovi

Lisäpalvelut

Rantasauna 10€/kerta

Liinavaatteet pedattuna 10€/hlö

Lähiympäristö

Lähin naapuri 50m, Laavu 800 m, luontopolku 50m, Paavinlammen laavu 5 km, valtion metsästysmaat 100 m, kansallispuisto 500 m, kotieläimiä pihapiirissä ihasteltaviksi