Reitit


Maisemapolku 1,7 km

Suositellaan kierrettäväksi vastapäivään, reitillä kivikkoa ja korkeuseroja

Polku kiertelee korpikuusikosta nousten harjun päälle. Polku laskeutuu jyrkkää kivikkopolkua kohti niemenkärkeä ja palaa sitten rantaviivaa pitkin lähtöpisteeseen. 


Ketunlenkki 4 km

Kiertosuunnalla ei ole väliä. Naavapartakuusikosta polku nousee harjumaisemiin laskeutuen männyntaimikkoon. Hiekkainen polku kiemurtelee kohti ketunkaivamia koloja, matkan varrella myös suuren suuri mänty.

Kanervakierros 3,5 km

Polku mutkittelee naavapartakuusten keskeltä kanervikkoiseen männyntaimikkoon, josta se nousee loivasti kelkkareitin pohjaa kohti upeaa Koillismaalaista vaaramaisemaa. Suositellaan kierrettäväksi myötäpäivään.

Latvavaaran kierros 7 km

(kuvaus vastapäivään kierrettäessä)

Polku nousee ensin noin kilometrin verran kansallispuiston korpikuusikkoon, (jos haluat poiketa näköalapaikalla lataa myös linkki "näköalapaikka", paikkaan ei mene polkua.) Vaarasta polku laskeutuu soratielle joka mutkittelee kansallispuiston läpi kohti kelkkareitin pohjaa, josta se palaa upeiden vaaramaisemien läpi lähtöpisteeseen. Vaarassa polku on paikoin umpeutunut näkymättömäksi, reitillä on myös kaatuneita puita, joten seuraathan reittimerkintää tarkasti.